Kurs Paweł 2025

Opublikowane przez SNEadmin w dniu

Chcesz innym głosić Jezusa, a nie wiesz jak?
Każdy z nas jest wezwany przez Chrystusa do głoszenia Ewangelii. Dlatego podczas Kursu Pawła formujemy nowych ewangelizatorów dla dzieła Nowej Ewangelizacji. Tu możesz nauczyć się głosić Dobrą Nowinę o Jezusie Chrystusie współczesnemu człowiekowi w formie twórczej i skutecznej.

 

Termin:
4.07 piątek – 13.07 niedziela

4.07 piątek – recepcja od 17:30
13.07 niedziela – zakończenie po południu

 

Miejsce:
Wyższe Seminarium Duchowne
ul. Młyńska 23/2526-600 Radom

Przy Seminarium jest darmowy parking.

Dojazd autobusem z Dworca PKP linią nr. 18, należy wysiąść na przystanku Starokrakowska/Młyńska i przejść pieszo 10min w górę ulicy Młyńskiej.


Koszt:

Cena za kurs wynosi 1400zł.  
W tej cenie zawiera się pełne wyżywienie i zakwaterowanie przez cały kurs.

Do wpisania się na listę uczestników kursu, wymagana jest zaliczka w wysokości 300 zł lub wpłata całości 1400 zł na konto.
Zaliczka nie podlega zwrotowi w przypadku rezygnacji.

Po zaksięgowaniu wpłaty na konto dostaniesz potwierdzenie mailowe o wpisaniu na listę uczestników.

Numer konta:
Bank BGŻ

54 2030 0045 1110 0000 0278 1190

Fundacja Dobrego Łotra
ul. Główna 16
26-600 Radom

Tytułem: Kurs Paweł (imię nazwisko osoby zgłaszanej).

*Aby wziąć udział w kursie należy się zapisać w linku poniżej, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.

*Aby wziąć udział w kursie musisz mieć zgodę twojego lidera lub pasterza lub proboszcza oraz ukończone kursy: Nowe Życie, Emaus oraz Jan.

 

Zabierz ze sobą:

1. Twoje Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu.
2. Notatnik.
3. Jeśli grasz na jakimś instrumencie to zabierz go.

 

Koordynator kursu:
Beata Kowalska
telefon: 578 910 452
e-mail: sne@dobrylotr.pl

Zapisz się tutaj

Kontynuując oglądanie tej witryny zgadzasz się na wykorzystanie plików "cookies" Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close